AI video enhancement: not at all

Opportunisme zegeviert en dus kruipen ontwikkelaars bij elkaar op schoot om te bazuinen dat ze DE tool hebben om je oude SD opnamen op te waarderen naar HD (en zelfs 4K) kwaliteit. Toen ik er achter kwam dat er nergens een sceptisch artikel verscheen en ik zelf een aantal van deze producten heb getest kan ik alleen maar concluderen: Als het een half uur duurt om een oud onscherp SD shot van 4 seconden een ietsje scherper te krijgen dan zijn jullie er NOG LANG NIET. De resultaten vallen vies tegen en halen het niet bij de oorspronkelijkheid van het vage SD shot. Zogenaamde met Artificial Intelligence bewerkte scherpte technieken falen in alle opzichten. Het is gewoon crap, en mind you: het duurt heel erg lang. Begin er niet aan, er moet nog een hoop evolueren in deze branche!