Antwerpen 1998

Jaarlijkse defile van de Academie voor Schone Kunsten (Antwerp Fashion Academy). Deel 1: 1e en 2e jaars collecties.

Antwerpen 1998 (vanaf 06:17)

1e jaar:

Natascha Biesemans, Bert Blyweert, Lieven Bonne, Bianca de Blonde, Sophie de Coene, Lies de Schepper, Julie Deffrasnes, Dieter Deyns, Astrid Emmens, Marco Galovic, Rosa Heinsius, Anne-Marie Herckes, Inge Hildebrandt, Nic Hopstaken, Devi Janssenwillen, Natalie Lemmens, Dzemal Mahmutovic, Neda Majdour, Carene Michaud, Jeanette Osterried, Winny Pauwels, Ann Peers, Willem Putzeys, Adrian Sack, Serkan Sarier, Stephan Schreiber, Windy Swaenepoel, Eve Taveirne, Kim van Abeelen, Jonas van Avermaet, Ann van der Gucht, Ellen van Engelen, Katrien van Hecke, Rebecca van Rie, Caroliner Verboven, Yves Verbraeken, Emanuelle Verhack, Catharine Walker

2e jaar:

Olivera Capara, Vera Capara, Keith Hioco, Yuen Yan Lau, Elisabeth Muys, Tom Notte, Lie Swen Ong, Leen Samyn, , Markus Strasser, Catharine Tuck, Tim van Steenbergen, Bart Vandebosch, Ruth Vanhoutte, Isabelle Verreyke, Christian Wijnants

Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen