Antwerpen 1997

Jaarlijkse defile van de Academie voor Schone Kunsten (Antwerp Fashion Academy). Deel 1: 1e en 2e jaars collecties.

Antwerpen 1997 (vanaf 18:09)

1e jaar:

Wout Beernaert, Olivier Capara, Vera Capara, Bart de Beacker, Klaartje De Bonnaire, Steven de Bus, Sophie de Coene, Charlotte de Lantsheerde, Circe Franssens, Marko Galovic, Wouter Heylen, Keith Hioco, Mathalie Lachat, Yuen Yan Lau, Christelle Levaux, Yves Longueville, Joele Meerbergen, Miranda Molemans, Lies Muys, Tom Notte, Lie Swen Ong, Winny Pauwels, David Ramman, Isabelle Robyns, Bregt Rogiers, Leen Samyn, Sofia Servingo Cavaco, Ine Steenbergen, Markus Strasser, Catharine Tuck, Gunther Vaes, Sara van Breusegem, Haven van Noorden, Tim van Steenbergen, Bart Vandebosch, Ruth Vanhoutte, Isabelle Verreyke, Christian Wijnants

jaar 2

Bruno Pieters, Emmy Mees, Anke Lom, Els Baeten, Parichart Ashmanmitr, Sun Kee Michels, Veerle de Wolf, Daniela Vogel, Leonie Mackenbach, Julie Vrijens, Yves Desmet, Hua Cai, Geert Brauns, Caroline Lerch, Aline Walther, Natasja Brack, Katrijn Ceustermans, Ann Huybrecht, Gert Mortmans, Angelo Figus, Tom de Poortere, Tobassom Gibien Djahan

Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen