John de Mol schrijft oudejaarsconference

Na alle ellende van de afgelopen maanden heeft de zichzelf voorspellende mediamagnaat die vind dat lineaire kanalen het gaan verliezen aan de VOD kanalen zoals Netfliks, zijn veto weten uit te spreken door voor de oudejaarsavond conference van 2021 Najib Amali uit te nodigen. Althans, die is in juli in de Algarve geweest bij de Mols presidium en daar hebben ze doorgenomen welke grappen wel en welke grappen niet kunnen. Vervolgens is er half november een aantal opnames gemaakt waarin nog flink is gemonteerd om elke twijfel weg te nemen. Hierna zijn nog zes repetities opgenomen om elke schijn van originaliteit en grappigheid te kunnen elimineren.
Het afstoten van de zenders gaat nog veel administratief werk in beslag nemen. Najib Amali is altijd welkom bij BNN VARA voor een behouden terugkomst.